HejEngagemang logo

Kraften i ett starkt medarbetarengagemang

I detta kostnadsfria webinarium ger vi dig bakgrunden till vad arbetspsykologiforskningen säger om hur du skapar ökat engagemang, ökat välmående och ökade prestationer. För dig själv och för andra. Allt för att skapa hållbara resultat över tid.

Webinarium 12 juni 2023

Medarbetarengagemang är avgörande för att kunna uppnå hållbara resultat och en högpresterande arbetsplats. Genom att skapa förutsättningar för medarbetarna att känna att de inte bara ”måste” utföra sina arbetsuppgifter utan faktiskt vill – skapar du en bättre arbetsmiljö samtidigt som du höjer produktiviteten. Hur? Det berättar Niklas Delmar om i detta kostnadsfria frukostwebinarium 12 juni kl. 08.30.

 

När: 12 juni kl. 08.30-09.30

Var: Zoom

 

Jag vill anmäla mig!

Niklas Delmar

Lär känna Niklas

Niklas Delmar har de senaste femton åren varit helt begeistrad av hur vi bygger hållbara organisationer och människor, samtidigt.

Han har en bakgrund som ledare i större och mindre organisationer och som strategi-, ledarskaps- samt organisationskonsult. För fem år sedan blev övertygelsen om att vi tillsammans kan skapa ett mer engagerat och välmående Sverige hans primära drivkraft. Niklas är en skicklig pedagog, kommunikatör och strateg. Han växlar sina dagar med att föreläsa, utbilda och arbeta långsiktigt med organisations-, ledar- och medarbetarutveckling.

 

Connecta med Niklas på LinkedIn

Dela gärna artikeln!

Vill du att vi kommer och föreläser för din organisation?

Föreläsningar och workshops

Kraften i ett starkt medarbetarengagemang – Från måste till vill

Logga för länk Läs mer

Jag godkänner att min e-postadress sparas enligt HejEngagemangs villkor