Sommarkalender 2020

Vill du också ha engagerade medarbetare i ditt team? Nu kör vi en favorit i repris. Teamkalendern har klätts om i ny årstid!

Ladda ner Teamkalendern här!

Under juni kan ni se fram emot att varje dag få ta del av våra aktiviteter för ett ökat engagemang i vår Teamkalender på Instagram, Facebook och LinkedIn. Det är en uppskattad favorit från i julas som vi klätt om för att passa att använda året om! I år kallar vi den för TEAMKALENDERN för det är vad årets upplaga fokuserar på. Bakom innehållet i alla luckor ligger den senaste forskningen gällande engagemang, motivation, uppföljning, målprogress och vad som krävs för att förändra och förstärka mänskliga beteenden.

Så, vad säger forskningen om vad just ett team är?
Jo, att två eller flera individer som arbetar tillsammans och som uppfattar sig själva och uppfattas av andra som en tydligt avgränsad social enhet; som har ett tydligt och accepterat gemensamt uppdrag och mål och är ömsesidigt beroende av varandra för att kunna fullgöra detta syfte och uppnå målet/målen; och som regelbundet utvärderar sina prestationer och sitt samarbete.

Uppfyller man inte dessa kriterier så är man alltså bara en vanlig grupp människor som jobbar ihop eller ett hitte-på-team eller som pseudo-team som forskningen kallar det.

“To team or not to team”, är frågan på allas läppar 🙂

Nedan kan du ladda ner Teamkalendern i dess helhet i A3-format – perfekt som diskussionsunderlag i kaffekön, på intranätet eller varför inte använda den som skrivbordsbakgrund som en daglig påminnelse?

Vi finns till för ett mer engagerat och välmående Sverige, och det är ingenting vi kan göra ensamma. Tillsammans är bättre!

Nu kör vi!
/Vännerna på HejEngagemang

Ladda ner Teamkalendern här!

När du ändå är här, signa upp på vårt nyhetsbrev!

Vill du lära känna oss bättre? Prenumerera på vårt nyhetsbrev och följ med på vår resa!