Engagemangsprofil

Engagemangsprofilen innebär att vi stödjer dig med att ta reda på dina drivkrafter, vad som ger och tar din energi samt vilka styrkor du har och i vilken miljö & kultur du växer bäst. Denna profil är grunden till ditt ökade engagemang och din vilja att känna ökad arbetsglädje.

Din egen Engagemangsprofil® kommer att hjälpa dig att ta nästa steg i att känna dig mer engagerad i och på ditt arbete oftare. Är du redo att ta fram dina egna aktiviteter för att du ska kunna göra denna förflyttning till ett ökat välmående och mer hållbara prestationer och resultat? Då är vår Engagemangsprofil® verktyget för dig.

Inom en mycket snar framtid kommer vår egen Niklas Delmar dessutom att släppa sin bok, Från måste till vill – så skapar du dig ett arbete du verkligen vill gå till, där delar av Engagemangsprofilen® kommer att behandlas mer på djupet. Där ges du även chansen att själv svara på en del frågor som tar dig mycket närmare din egen Engagemangsprofil®.

Är du intresserad av att veta mer om hur du som individ eller hur ditt teams alla medarbetare skulle kunna dra nytta av detta?

Då är du mer än välkommen att kontakta Niklas Delmar på niklas.delmar@hejengagemang.se