HejEngagemang logo
Kontakta oss

HejEngagemang är nyfiken på

Detta är ett nytt koncept från HejEngagemang där vi bjuder in gäster att samtala om ämnen vi är extra nyfikna på just nu.

#3 Så framtidssäkrar du din myndighet!

15 maj kl. 11.00-11.30

HejEngagemang är nyfiken på hur myndigheter kan arbeta proaktivt med sitt omställningsarbete genom hjälp av lokala omställningsmedel. Därför har vi bjudit in Swedacs HR-direktör Karolina Wikmyr för att prata om hur de gjorde för att nyttja lokala omställningsmedel för att kontinuerligt och strategiskt arbeta med verksamhets- och kompetensutveckling.

 

Här finns mer information om Trygghetsstiftelsens omställningsmedel.

Tidigare avsnitt

#2 Kontorets vara eller icke vara anno 2024

6 februari kl. 11.30-12.15

HejEngagemang är nyfiken på kontorets vara eller icke vara. Därför har vi bjudit in Joachim Bozorgnia som är expert på just det! Joachim är VD och grundare av Cresnia. Där verkar man för att ”skapa kontor som ger effekt” genom bland annat hyresgästrådgivning, kontorsstrategi och lokalhyresförhandling.

 

I kölvattnet av hybridarbetets framfart behöver en attraktiv arbetsgivare idag kunna erbjuda ett kontor där medarbetarna har förutsättningar för att må bra och där de kan göra ett bra jobb. Och, där de väljer att vara. Samtidigt är det viktigt att använda verksamhetens resurser på ett effektivt sätt – att man förstår sitt behov och dimensionerar ytan korrekt för att inte sitta med kostsamma och outnyttjade ytor. Det är hög tid att utarbeta en uppdaterad bild kring kontorets grundläggande funktion och syfte. Men hur gör man det?

 

Genom sin långa och gedigna erfarenhet i branschen kan Joachim hjälpa till att reda ut hur man lyckas med konststycket att skapa en arbetsmiljö och ett kontor som speglar företagskulturen och som attraherar viktig kompetens, men som dessutom gör att medarbetare vill gå dit – och stanna kvar i organisationen.

#1 Självledarskap med mental träning

8 september kl. 08.30

Vi inleder ”HejEngagemang är nyfiken på” med att prata om Självledarskap med mental träning. Därför har vi bjudit in Pia Brandt från Promas som är expert på precis just det!

 

Med den mentala träningen får du verktyg till ett effektivt självledarskap och mentala strategier för att öka din motståndskraft. Du tar kontroll över dina tankar, känslor och beteenden vilket ger dig möjlighet att påverka ditt liv på bästa sätt. Den här föreläsningen är baserad på vedertagna modeller efter Lars-Eric Uneståhls 50 åriga forskning inom området mental träning. Du får möjlighet att ta del av de framgångsfaktorer som forskningen resulterat i.

Dela gärna artikeln!

Jag godkänner att min e-postadress sparas enligt HejEngagemangs villkor