HejEngagemang logo
Kontakta oss

Börja göra

Det här är en handbok i medarbetarskap, ledarskap och medarbetarengagemang och om att göra! Boken tar sitt avstamp i vad arbetspsykologiforskningen säger behöver vara på plats för att skapa engagerade, välmående och högpresterande individer, team och organisationer.

Utifrån perspektiven medarbetarskap, ledarskap och medarbetarkommunikation får läsaren, genom konkreta tips, lära sig hur man stöttar individer, team och organisationer i sin utveckling. Genom att skapa hållbara resultat över tid ökar hela organisationens engagemang och fler människor får möjlighet att öka sitt välmående och sin prestation.

 

Här finns konkreta verktyg och praktiska lösningar serverade på ett lättsamt och motiverande sätt. Oavsett om du är chef, medarbetare, jobbar ute på fältet, klurar på företagets strategier, kodar mjukvara, vältrar dig i excel-filer, sitter på kontoret, står i kassan, experimenterar i labbet eller håller koll på lagret så finns här konkreta tips för hur du och dina arbetskamrater tillsammans skapar en arbetsplats som genomsyras av engagemang, arbetsglädje och välmående.

 

Nedan följer ett webinarium där författarna Niklas Delmar, Johan Book och Emma Egnell berättar om boken. Du kan även få ett smakprov här.

 

Boken går att köpa bland annat på Bokus och Adlibris. Vill du göra en större beställning kan vi hjälpa dig, klicka på knappen nedan för att komma i kontakt med oss.

Jag är intresserad av en större beställning

Arbetsmaterial från boken

Kan detta vara intressant för din organisation?

Vi berättar gärna mer!